EZERA Brut

Pirms stāstīt par EZERA Brut, vēlamies pajautāt Jums - vai zināt, kas ir sidrs? Īsts, svaigs, dabīgs sidrs...?

Nav runa par saldi gāzētu dzērienu no koncentrāta, bet gan autentisku, dzirkstošu dzērienu, ražotu no kvalitatīvām, 100% dabīgām izejvielām - āboliem, kas auguši tepat Latvijā.

Sadarbībā ar pieredzējušu sidra darīšanas ekspertu slavenajā vīnadarīšanas pilsētā Sabilē, 2018. gadā pirmo reizi tapa EZERA Brut. Ražošanā  izmantojam ar rokām lasītus ābolus no Kurzemes, gan no pašu dārza, gan citām nelielām saimniecībām tuvākajā apkārtnē. 

Rudenī svaigi un aromātiski tikko nolasīti āboli tiek saudzīgi spiesti sulā, kas raudzēta zemā temperatūrā, lai saglabātu ziemeļu klimatam raksturīgo svaigumu un elegantu garšas harmoniju. Dzēriens tiks novērtēts kā dzirkstošs aperitīvs, kā arī baudāms kopā ar dažādiem ēdieniem, kā piemēram garšaugos ceptu cāli, grilētu zivi, sieru, salātiem un augļiem.

Ezera Brut sidram raksturīgs izteikti elegants stils un garšas buķete, kas apmierinās pat izsmalcinātāko dzērienu cienītājus.

Uzdāvini dzirkstošus svētkus sev un tuvākajiem!